DA.C

DA.C (https://www.diecastaircraftforum.com/)
-   Site Issues and Support Section (https://www.diecastaircraftforum.com/site-issues-support-section/)
-   -   Problems with 1/400 forum? (https://www.diecastaircraftforum.com/site-issues-support-section/307948-problems-1-400-forum.html)

doug seeley 04-06-2019 12:59 PM

Problems with 1/400 forum?
 
My computer has been giving me warning signals concerning a dying hard drive, but I'm not sure that relates to my current DA.C operational problem... My1/400 scale model forum is not refreshing, and seems locked up. Anyone else having this problem, or is it just my spiteful hard drive? Over, Doug

robertjon5 04-06-2019 01:24 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
well I just checked out 6 threads in 1/400 forum. had no problems.

T7_4ever 04-07-2019 11:16 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Is it just me or is anyone else experiencing strange timestamps with threads? I could have sworn that roberjon5 had posted something about a Gatwick show in the Airliners shows/conventions section; and then it disappeared?

T7_4ever 04-07-2019 11:17 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Along with threads in the 1/200 section showing the most recent posts/threads as of yesterday?

robertjon5 04-07-2019 11:30 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by T7_4ever (Post 2687486)
Is it just me or is anyone else experiencing strange timestamps with threads? I could have sworn that roberjon5 had posted something about a Gatwick show in the Airliners shows/conventions section; and then it disappeared?

I CERTAINLY DID. and have re-posted it. timestamp for me is correct. 4.28pm in u,k.

T7_4ever 04-07-2019 11:33 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by robertjon5 (Post 2687494)
I CERTAINLY DID. and have re-posted it. timestamp for me is correct. 4.28pm in u,k.

I posted a Cathay PAcific CV-880M model in the 1/200 section. It seems I can't find it now, but others have posted comments to it? Here are 2 samples below. When you click on the links below you get an error message = no link found???


Dear T7_4ever,

aki has just replied to a thread you have subscribed to entitled - BlueBox 200 Cathay Pacific Convair 880M reg:VR-HFS - in the 1:200 Scale Model Aircraft forum of DA.C.

This thread is located at:
https://www.diecastaircraftforum.com...wpost&t=307959

Here is the message that has just been posted:
***************
Fascinating! Here're the shots of the actual ship. ;)

ear T7_4ever,

jcahea has just replied to a thread you have subscribed to entitled - BlueBox 200 Cathay Pacific Convair 880M reg:VR-HFS - in the 1:200 Scale Model Aircraft forum of DA.C.

This thread is located at:
https://www.diecastaircraftforum.com...wpost&t=307959

Here is the message that has just been posted:
***************
I used to see it occasionally when I would visit the Taipei International observation deck back in the day!

This one is in my collection.
***************

T7_4ever 04-07-2019 11:36 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
also, the latest post in 1/200 is in the Any retro GSE in 1/200 thread at 10:20am my time. But all the other threads show a yesterday timestamp, which is not correct. The one after that is Gemini April releases with a time stamp of yesterday at 3:25pm?, by Citris717?

T7_4ever 04-07-2019 11:41 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
I have to head out to a trampoline birthday party my son is attending this afternoon. Hopefully the DAC is back to normal when I return? Meaning, right now some sections (this one and the Airliners/shows from what I've experienced so far) are in synch while others are out of whack.

dennypayne 04-07-2019 01:15 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Something's goofy for sure. I got notification of a private message that is no longer in my inbox (thankfully the email gave me the message anyway). And the NG March thread keeps putting me at a February 2018 message as my 'First Unread' and there are several messages missing that I know were there before. I just logged out and logged back in to see if maybe something is messed up with cookies.

Zangoose 04-07-2019 02:21 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
I also seem to have a problem and itís happened twice now where the whole forum is marked as read. And there are definitely threads I havenít read before. I also havenít clicked the ďmark forums as readĒ button at the bottom of the site either. Not sure why it happens.

T7_4ever 04-07-2019 03:39 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by dennypayne (Post 2687522)
Something's goofy for sure. I got notification of a private message that is no longer in my inbox (thankfully the email gave me the message anyway). And the NG March thread keeps putting me at a February 2018 message as my 'First Unread' and there are several messages missing that I know were there before. I just logged out and logged back in to see if maybe something is messed up with cookies.

Quote:

Originally Posted by Zangoose (Post 2687534)
I also seem to have a problem and it’s happened twice now where the whole forum is marked as read. And there are definitely threads I haven’t read before. I also haven’t clicked the “mark forums as read” button at the bottom of the site either. Not sure why it happens.

Thank you gentlemen, I guess I am not alone with the DAC problems. Looks like the 1/200 section is still in a state where it only has threads from yesterday as it's latest information. It currently displays Any Retro GSE in 1/200 as the latest thread with a timestamp of 2:07pm [today], but when you open the section it only shows all threads posted as of yesterday? No word/update from the moderators? Same quirks over in the 1/400 section as well.

T7_4ever 04-07-2019 03:51 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
I just sent crownvic a message on what is going on with the DAC?

barison82 04-07-2019 04:04 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Definitely something up with DAC. 1/400 has lost at least one entire thread today (one started by Richard Stretton which was linking/discussing his recent article about BA livery variations) and a few of my posts have disappeared, and again the whole forum marked 'as read' when it hasn't been

robertjon5 04-07-2019 05:19 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Well this is post number 14. yet says only 4 replies in new posts.

T7_4ever 04-07-2019 05:36 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by robertjon5 (Post 2687568)
Well this is post number 14. yet says only 4 replies in new posts.

We have a poltergeist running amok in the DAC. Just now my "Cathay Pacific CV-880M" in the 1/200 section just popped up out of nowhere? Several DAC members have commented since last night, but it is now reset as a brand new thread?? :eek:

DC-10_Tony 04-07-2019 06:20 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Something is definitely wrong. All of my posts from yesterday have disappeared. I think the site may have been hacked.

:eek:

T7_4ever 04-07-2019 06:38 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by DC-10_Tony (Post 2687574)
Something is definitely wrong. All of my posts from yesterday have disappeared. I think the site may have been hacked.

:eek:

I agree. Somebody or some group does not like the DAC at the moment; did the DAC piss anybody off as of late? :neutral: T7

DC8-dude 04-07-2019 06:43 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Not only 1/400.... things coming and going 1/200 also.....

T7_4ever 04-07-2019 06:53 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by DC8-dude (Post 2687582)
Not only 1/400.... things coming and going 1/200 also.....

Yep, you are correct. A 1/200 thread of mine disappeared this morning, but came back a few hours later but it was missing all the comments /posts by other DAC members? Seems this is the only section on the DAC that remains stable.

barison82 04-07-2019 07:19 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
Quote:

Originally Posted by T7_4ever (Post 2687570)
We have a poltergeist running amok in the DAC. Just now my "Cathay Pacific CV-880M" in the 1/200 section just popped up out of nowhere? Several DAC members have commented since last night, but it is now reset as a brand new thread?? :eek:


A poltergeist on DAC LOL!! That one made me laugh...and would be a first. A haunted web forum :D

barison82 04-07-2019 07:22 PM

Re: Yep...DAC may be hacked
 
Quote:

Originally Posted by DC-10_Tony (Post 2687574)
Something is definitely wrong. All of my posts from yesterday have disappeared. I think the site may have been hacked.

:eek:


Seriously though you could be right. From what I'm seeing, someone is definitely having a good play with DAC at the moment that's for sure. All the tell-tale signs of hacking.

barison82 04-07-2019 07:36 PM

Who You Gonna Call...?
 
Quote:

Originally Posted by T7_4ever (Post 2687580)
I agree. Somebody or some group does not like the DAC at the moment; did the DAC piss anybody off as of late? :neutral: T7


Continueing with the haunted theme - there could be a lot of skeletons coming out of the closet, banned members from the past coming back to mess with things, :evil:embittered souls:evil: who instead pissed off DAC and were severed from the forum, multiple times in some cases perhaps...many aliases coming back from the dead...better get the Proton Packs and Ectomobile fired up, this is gonna be a big one :eek:

crownvic 04-07-2019 09:26 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
I am being besieged with pm's..nothing the moderators are doing..It is some type of glitch.

doug seeley 04-08-2019 09:32 AM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
My problems may or may not be influenced by my nine year-old computer, but what ever is happening with DA.C operations has encouraged me to get a new computer anyway. I have always enjoyed tinkering with the computer, and with the old one being replaced, I had upped the RAM to 16 gigs, added a more capable video card, and twice replaced the hard drive - the new one would have been the third. I did not replace the mother board or the CPU (2.8 AMD quad core), capable, but wouldn't handle MS Flight Simulator very well - the new one has great promise.

So, the DA.C problem - tbd I guess, and hope it's nothing sinister. Keep 'em flying, Doug

DC-10_Tony 04-08-2019 06:29 PM

Re: Problems with 1/400 forum?
 
1 Attachment(s)
http://necaonline.com/wp-content/upl.../07/307544.jpg


All times are GMT -4. The time now is 08:25 AM.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.